AUSWANDERERBLOG

Schnaps brennen

Posted in Agrikultur by ruedibaumann on Januar 28, 2012

Jetzt noch Bätzi (=Apfelschnaps), Zwetschgenwasser, Weinbrand und Kirsch brennen und dann zurück in den französischen Frühling!

Schnaps auf diesem Blog

No Responses Yet

Subscribe to comments with RSS.

  1. Erika Sanvittore said, on Januar 31, 2012 at 3:13 pm

    das wird aber eine schönes Frühlingserwachenbei diesen Temperaturen auch im Gers

    Liken

  2. beats by dre studio said, on Februar 1, 2012 at 3:17 am

    I was greatly interested with what you have shared and posted with us. Thanks for this anyway.

    Liken

  3. michael kors handbags on sale said, on Februar 1, 2012 at 3:18 am

    Thanks for providing this type of very helpful information. I enjoyed reading it,it is excellent! Thank you so a lot!

    Liken

  4. Christian Louboutin Discount said, on Februar 1, 2012 at 3:18 am

    Already been reading for a couple of days now.. I want to see more!

    Liken

  5. i would like to read newer posts and to share my thoughts with you.

    Liken

  6. This information is to debate how to do your tiffany sterling silver bangle.Resources like the one you mentioned here will be very useful for me!

    Liken

  7. Your article too good, continue to work hard.I will keep your new article.

    Liken


Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: